Dekbed op maat laten maken

Natuurlijk bieden wij de standaard dekbedmaten aan op Donzendekbed.nl. In Nederland zijn dat:

  • 140x200
  • 140x220
  • 200x200
  • 200x220
  • 240x200
  • 240x220
  • 260x220

Daarnaast bieden wij ook vaak de Duitse ‘Komfortgröße’ aan, 160x200 en 160x220. Wat nu als u een afwijkende maat in gedachten heeft? Bijvoorbeeld 230x190, om maar iets te noemen. Geen enkel probleem! De meeste ateliers kunnen iedere maat vervaardigen.

tijk en garen

Zomer, All Year, Winter?

Wij maken het dekbed dat u wenst. Dat zal vaak gebaseerd zijn op de standaard dekbedden die wij voeren. Een zomerdekbed maar dan nog lichter? Een winterdekbed maar dan nog zwaarder? Alles kan geregeld worden. Nou ja, bijna alles!

Bij welke merken is dit mogelijk?

De navolgende merken hebben wij bereid gevonden om een dekbed naar uw eigen wensen te laten vervaardigen. Het betreft Dickenbergh (en Dickenbergh Manufaktur), Hans Kruchen en Falkenreck. Neem contact met ons op als u meer informatie wenst in deze!

Zijn er meerkosten voor het vervaardigen?

Het antwoord op deze vraag is: nee, er zijn geen meerkosten verbonden aan een afwijkend formaat dekbed. Ieder dekbed wordt op bestelling en op maat gemaakt en dus wordt de prijs bepaald op basis van de hoeveelheid dons en de hoeveelheid katoen dat gebruikt wordt voor uw dekbed.

donsveer

U kunt het dekbed laten vervaardigen in de standaard warmteklassen, maar desgewenst kunt u het dekbed ook met meer of minder dons laten vullen, om zodoende tot een voor u optimale warmteklasse te komen.

Bedenkt u wel: natuurlijk dient u de juiste maat overtrek(ken) te vinden bij uw dekbed en/of kussens.

Daarnaast kunnen op maat gemaakte producten niet geretourneerd of geruild worden.

Levertijd

De levertijd van een dekbed op maat kan afwijken van de standaard levertijd. Wij laten u altijd weten wat de te verwachten levertijd is en wat de kosten zullen zijn voor het dekbed.