Aanbieding!

Dickenbergh Holstein

  • 100 Dagen bedenktijd
  • Gratis verzending en retour
  • Kiyoh 9.3 / 10.00

Productinformatie

AtelierDickenbergh
Vulling100% witte Pommerse ganzendons
Vulling100% Ganzendons
Vulkracht190 (mm/30gram)
TraceerbaarheidJa, DownPass gecertificeerd
TijkWitte edelbatist met dubbel gestikte atelierrand, 100% katoen, Nm 170
Vergelijkenvergelijkdekbed
Custom CategoryDickenbergh
Tijk wevingNm 170
Anti-AllergieJa (NOMITE keurmerk)
MilieukeurmerkÖko-Tex Standaard 100 gecertificeerd
WasvoorschriftenWasbaar op 40 graden
Garantie5 jaar
Levertijd8 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Holstein beslaat de helft van de deelstaat Schleswig-Holstein en ligt op het schiereiland Jutland. Trots met een rijke geschiedenis. Onder het donzen dekbed Dickenbergh Holstein trotseert u elke koudefront en iedere bries, dankzij haar 100% ganzendons van topkwaliteit. Alleen speciale dons bereikt deze vulkracht van 190 (mm/30g).

Het is logisch dat Dickenbergh deze hoogwaardige dons in een edele batist met een garenfijnheid van Nm 170 vat. Deze is licht en vrij stil (ieder donzen dekbed ritselt/kraakt wel een beetje natuurlijk). Als u iets meer wenst dan een gewoon donzen dekbed, dan is de Dickenbergh Holstein precies de juiste keuze.

Atelier

Het Atelier Dickenbergh (Aglasterhausen, Baden-Württemberg) hanteert een duidelijk motto: Luxe toegankelijk maken. Sinds 2013 staat het atelier garant voor een goede nachtrust. Een zorgvuldige selectie van de beste materialen en het ervaren vakpersoneel vormen de basis van de collectie, en het oog voor detail voegt de finishing touch toe.

100 Dagen Recht op Retour

Donzendekbed.nl staat voor hoge kwaliteit en persoonlijke klantenservice. We vertrouwen onvoorwaardelijk op de jarenlange ervaring van onze ateliers. Om deze reden heeft u bij ons op alle dekbedden 100 dagen Recht op Retour en daarnaast 5 jaar garantie!