Aanbieding!

Dickenbergh Mecklenburg

  • 100 Dagen bedenktijd
  • Gratis verzending en retour
  • Kiyoh 9.3 / 10.00

Productinformatie

AtelierDickenbergh
Vulling100% witte Poolse ganzendons
Vulling100% Ganzendons
Vulkracht180 (mm/30gram)
TraceerbaarheidJa, DownPass gecertificeerd
TijkFijne donsbatist met dubbel gestikte atelierrand, 100% katoen, Nm 150
Vergelijkenvergelijkdekbed
Custom CategoryDickenbergh
Tijk wevingNm 150
Anti-AllergieJa (NOMITE keurmerk)
MilieukeurmerkÖko-Tex Standaard 100 gecertificeerd
WasvoorschriftenWasbaar op 40 graden
Garantie5 jaar
Levertijd8 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Mecklenburg. Het hoge noorden. De ruwe zee. Precies de juiste omstandigheden om u veilig te wanen onder ons favoriete dekbed, de Dickenbergh Mecklenburg. 100% ganzendons in een prachtige tijk.

Dit donzen dekbed heeft een fijne Nm 150 tijk, gemaakt door Atelier Sanders. Duitsland is het land met de beste producenten van donsdichte tijken, met Sanders als de meest prestigieuze van allemaal. Deze tijk is zeer fijn geweven, maar zij is toch stevig en heeft een fijne grip. Uiteraard mooi afgewerkt met een dubbele atelierrand.

Dit is het meest geruisloze dekbed van de collectie, dus als het lichte geritsel van een dekbed u kan storen, is de Mecklenburg een prima keuze. Niet voor niets is de Dickenbergh Mecklenburg volgens ons het fijnste dekbed uit de collectie. Volle kracht vooruit richting dromenland!

Atelier

Het Atelier Dickenbergh (Aglasterhausen, Baden-Württemberg) hanteert een duidelijk motto: Luxe toegankelijk maken. Sinds 2013 staat het atelier garant voor een goede nachtrust. Een zorgvuldige selectie van de beste materialen en het ervaren vakpersoneel vormen de basis van de collectie, en het oog voor detail voegt de finishing touch toe.

100 Dagen Recht op Retour

Donzendekbed.nl staat voor hoge kwaliteit en persoonlijke klantenservice. We vertrouwen onvoorwaardelijk op de jarenlange ervaring van onze ateliers. Om deze reden heeft u bij ons op alle dekbedden 100 dagen Recht op Retour en daarnaast 5 jaar garantie!