Aanbieding!

Dickenbergh Niedersachsen

  • 100 Dagen bedenktijd
  • Gratis verzending en retour
  • Kiyoh 9.3 / 10.00

Productinformatie

AtelierDickenbergh
Vulling90% Canadese ganzendons
Vulling90% Ganzendons
Vulkracht160 (mm/30gram)
TraceerbaarheidDownPass keurmerk
TijkWitte donsbatist met dubbel gestikte atelierrand, 100% katoen, Nm 135
Anti-AllergieNOMITE keurmerk
Vergelijkenvergelijkdekbed
Custom CategoryDickenbergh
Tijk wevingNm 135
MilieukeurmerkÖko-Tex Standaard 100 gecertificeerd
WasvoorschriftenWasbaar op 40 graden
Garantie5 jaar
Levertijd8 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Niedersachsen en Westfalen liggen niet alleen geografisch dicht bij elkaar, ook bij de dekbedden van Dickenbergh is het verschil niet groot. De Dickenbergh Niedersachsen overtreft de Dickenbergh Westfalen door de hogere vulkracht en een donsbatist van Nm 135.

Het dekbed is gevuld met 90% ganzendons en gevat in een 100% katoenen tijk van het Italiaanse atelier Siretessile. De tijk is helderwit en prachtig afgewerkt met een dubbele atelierrand. De tijk heeft een lichte glans.

Dit is een typisch Duits dekbed – comfortabel, maar zonder poespas.

Atelier

Het Atelier Dickenbergh (Aglasterhausen, Baden-Württemberg) hanteert een duidelijk motto: Luxe toegankelijk maken. Sinds 2013 staat het atelier garant voor een goede nachtrust. Een zorgvuldige selectie van de beste materialen en het ervaren vakpersoneel vormen de basis van de collectie, en het oog voor detail zorgt voor de finishing touch.

100 Dagen Recht op Retour

Donzendekbed.nl staat voor hoge kwaliteit en persoonlijke klantenservice. We vertrouwen onvoorwaardelijk op de jarenlange ervaring van onze ateliers. Om deze reden heeft u bij ons op alle dekbedden 100 dagen Recht op Retour en daarnaast 5 jaar garantie!