Aanbieding!

Dickenbergh Westfalen

  • 100 Dagen bedenktijd
  • Gratis verzending en retour
  • Kiyoh 9.3 / 10.00

Productinformatie

AtelierDickenbergh
Vulling90% Westfaalse ganzendons
Vulling90% Ganzendons
Vulkracht150 (mm/30gram)
TraceerbaarheidJa, DownPass gecertificeerd
TijkWitte Perkal met dubbel gestikte atelierrand, 100% katoen, Nm 100
Vergelijkenvergelijkdekbed
Custom CategoryDickenbergh
Tijk wevingNm 100
Anti-AllergieJa (NOMITE keurmerk)
MilieukeurmerkÖko-Tex Standaard 100 gecertificeerd
WasvoorschriftenWasbaar op 40 graden
Garantie5 jaar
Levertijd8 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Westfalen staat bekend om zijn arbeidsethos. De unieke combinatie van eerlijkheid en vastberadenheid komt perfect tot uiting in de Dickenbergh Westfalen. Met een vleugje nostalgie wordt de katoenen tijk (Nm 100) liefdevol gemaakt bij de gerenommeerde Italiaanse weverij Siretessile. Dit resulteert in een stevige en nuchtere tijk met een lichte glans. Deze tijk wordt gevuld met 90% Westfaals ganzendons.

Deze bestseller kenmerkt zich door een lichte 'kraak' als het dekbed beweegt. Als het geluid van ritselende stoffen als muziek in uw oren klinkt, dan is dit een goed dekbed voor u. Als u echter op zoek bent naar iets dat minder geluid maakt, dan is het aan te raden om een dekbed te zoeken met een hogere Nm-waarde voor de tijk, bij voorkeur Nm 150.

Atelier

Het Atelier Dickenbergh (Aglasterhausen, Baden-Württemberg) hanteert een duidelijk motto: Luxe toegankelijk maken. Sinds 2013 staat het atelier garant voor een goede nachtrust. Een zorgvuldige selectie van de beste materialen en het ervaren vakpersoneel vormen de basis van de collectie, en het oog voor detail voegt de finishing touch toe.

100 Dagen Recht op Retour

Donzendekbed.nl staat voor hoge kwaliteit en persoonlijke klantenservice. We vertrouwen onvoorwaardelijk op de jarenlange ervaring van onze ateliers. Om deze reden heeft u bij ons op alle dekbedden 100 dagen Recht op Retour en daarnaast 5 jaar garantie!