Falkenreck Gold Edition

  • 100 Dagen bedenktijd
  • Gratis verzending en retour
  • Kiyoh 9.3 / 10.00

Productinformatie

AtelierFalkenreck
Vulling100% witte Newfoundland ganzendons
Vulling100% Ganzendons
Vulkracht220 (mm/30gram)
TijkNanobatist, 100% katoen, Nm 200
Vergelijkenvergelijkdekbed
Custom CategoryFalkenreck
Tijk wevingNm 200
Anti-AllergieJa
MilieukeurmerkÖko-Tex Standaard 100 gecertificeerd
WasvoorschriftenWasbaar op 40 graden
Garantie5 jaar
Levertijd2 tot 4 werkdagen

Omschrijving

De hoogste kwaliteit voor het hoogste slaapgenot: de Gold Edition is de kers op de taart van de Falkenreck ganzendons-collectie. Falkenreck combineert het beste dons met de fijnste Zwitserse donsbatist tot een bijna gewichtloos dekbed dat u verleidelijk luchtig raakt. Kiest u voor het zomerdekbed dan blijft u tijdens warme zomernachten gewichtloos op temperatuur. Tijdens koude winternachten omarmt de warmte u indien u voor het winterdekbed kiest.

Alleen de beste ganzendons, verwerkt door een ervaren atelier als Falkenreck, kan u deze aangename ervaringen garanderen. De Falkenreck Gold Edition is daarom een aanrader voor echte slaapgenieters.

Atelier

Nabij het Teutoburgerwoud bevindt zich het atelier van Dieter Falkenreck.

Al sinds de jaren 1970 worden de dekbedden hier op ambachtelijke wijze vervaardigd. Van het knippen en naaien van de hoezen tot aan het handmatig vullen van de cassettes en het dichtnaaien ervan: alles wordt hier met de hand en met de grootste zorg en liefde voor het vak gemaakt.

100 Dagen Recht op Retour

Donzendekbed.nl staat voor hoge kwaliteit en persoonlijke klantenservice. We vertrouwen onvoorwaardelijk op de jarenlange ervaring van onze ateliers. Om deze reden heeft u bij ons op alle dekbedden 100 dagen Recht op Retour en daarnaast 5 jaar garantie!