Kauffmann Eiderdaune Exclusive

  • 100 Dagen bedenktijd
  • Gratis verzending en retour
  • Kiyoh 9.3 / 10.00

Productinformatie

AtelierKauffmann 1st Class
Vulling100% IJslandse eiderdons
Vulling100% Eiderdons
VulkrachtN.v.t.
TijkZilverkleurige Premium donsbatist, 100% katoen, Nm 250
Anti-AllergieNOMITE keurmerk
Vergelijkenvergelijkdekbed
Custom CategoryKauffmann 1st Class
Tijk wevingNm 250
MilieukeurmerkÖko-Tex Standaard 100 gecertificeerd
WasvoorschriftenNiet wasbaar
Garantie5 jaar
Levertijd6 tot 8 werkdagen

Omschrijving

Het meest luxueuze dekbed uit de Kauffmann collectie, gevuld met 100% IJslandse eiderdons.

Het maken van een eiderdonzen dekbed is een arbeidsintensief proces. Van het rapen van het dons tot het stikken van de tijk: alles wordt met de hand gedaan. De isolatiecapaciteit van eiderdons is onovertroffen en deze dons heeft een langere levensduur dan welke donssoort dan ook. Uiteraard wordt het deze dons gevat in de beste tijk die voorhanden is: een zilverkleurige mako batist van Sanders met een Nm waarde van 250.

Atelier

Het succesverhaal van Kauffmann, in 1823 opgericht, begint pas goed na de oprichting van de eerste Oostenrijkse fabriek voor bedveren in 1896. Het bedrijf ontwikkelt zich tot Europa’s meest geavanceerde dekbedatelier (2001). In 2019 volgt de fusie met Sanders, de gerenommeerde fabrikant van donsdichte tijken. Vandaag de dag combineren Sanders en Kauffmann hun expertise en krachten in Bad Bentheim (DE), waar ze hun tradities voortzetten en innovatie omarmen.

100 Dagen Recht op Retour

Donzendekbed.nl staat voor hoge kwaliteit en persoonlijke klantenservice. We vertrouwen onvoorwaardelijk op de jarenlange ervaring van onze ateliers. Om deze reden heeft u bij ons op alle dekbedden 100 dagen Recht op Retour en daarnaast 5 jaar garantie!