Kauffmann Elegance 700

  • 100 Dagen bedenktijd
  • Gratis verzending en retour
  • Kiyoh 9.3 / 10.00

Productinformatie

AtelierKauffmann
Vulling100% witte Hongaarse ganzendons
Vulling100% Ganzendons
Vulkracht175 (mm/30gram)
TijkFijne donsbatist, 100% katoenen tijk, Nm 150
Vergelijkenvergelijkdekbed
Custom CategoryKauffmann
Tijk wevingNm 150
Anti-AllergieJa (NOMITE keurmerk)
TraceerbaarheidJa, DownPass gecertificeerd
MilieukeurmerkÖko-Tex Standaard 100 gecertificeerd
WasvoorschriftenWasbaar op 60 graden
Garantie5 jaar
Levertijd6 tot 8 werkdagen

Omschrijving

Ontdek het comfort van de Kauffmann Elegance 700, waarin wit Hongaars ganzendons gecombineerd wordt met een strakke witte tijk. Dit tijdloze model staat aan de basis van de collectie van Kauffmann. Het atelier heeft op een bekwame manier de essentie van dons gecombineerd met de kwalitatieve Sanders-tijk voor een comfortabele slaapervaring.

De Kauffmann Elegance 700 voelt natuurlijk aan en is vriendelijk voor de huid. We willen het als een ingetogen en praktische keuze definiëren, maar tevens een ode aan comfortabele nachtrust.

Ervaar de luxe van hoogwaardige materialen en ambachtelijk vakmanschap. De Kauffmann Elegance 700 biedt meer dan het alledaagse; het nodigt u uit om in alle rust te slapen.

Atelier

Het succesverhaal van Kauffmann, in 1823 opgericht, begint pas goed na de oprichting van de eerste Oostenrijkse fabriek voor bedveren in 1896. Het bedrijf ontwikkelt zich tot Europa’s meest geavanceerde dekbedatelier (2001). In 2019 volgt de fusie met Sanders, de gerenommeerde fabrikant van donsdichte tijken. Vandaag de dag combineren Sanders en Kauffmann hun expertise en krachten in Bad Bentheim (DE), waar ze hun tradities voortzetten en innovatie omarmen.

100 Dagen Recht op Retour

Donzendekbed.nl staat voor hoge kwaliteit en persoonlijke klantenservice. We vertrouwen onvoorwaardelijk op de jarenlange ervaring van onze ateliers. Om deze reden heeft u bij ons op alle dekbedden 100 dagen Recht op Retour en daarnaast 5 jaar garantie!