Kauffmann Prinzessin 800

  • 100 Dagen bedenktijd
  • Gratis verzending en retour
  • Kiyoh 9.3 / 10.00

Productinformatie

AtelierKauffmann
Vulling100% witte Pommerse ganzendons
Vulling100% Ganzendons
Vulkracht200 (mm/30gram)
TraceerbaarheidJa, DownPass gecertificeerd
TijkPremium donsbatist met dubbel gestikte atelierrand, 100% katoen, Nm 250
Vergelijkenvergelijkdekbed
Custom CategoryKauffmann
Tijk wevingNm 250
Anti-AllergieJa (NOMITE keurmerk)
MilieukeurmerkÖko-Tex Standaard 100 gecertificeerd
WasvoorschriftenWasbaar op 60 graden
Garantie5 jaar
Levertijd6 tot 8 werkdagen

Omschrijving

Het paleis opent zijn deuren wanneer de Kauffmann Prinzessin 800 het balkon betreedt, klaar om samen met u nieuwe slaapwerelden te ontdekken. In lijn met haar koninklijke naam presenteert dit donzen dekbed zich met een prachtige tijk, die gevuld is met 100% witte Pommerse ganzendons dat zorgt voor langdurige frisheid en volume.

De tijk is vervaardigd uit de fijnste Mako-batist en is afgewerkt met een atelierrand en een heerlijk zachte finish. De fijnheid van de garen is indrukwekkend: Nm 250.

Atelier

Het succesverhaal van Kauffmann, in 1823 opgericht, begint pas goed na de oprichting van de eerste Oostenrijkse fabriek voor bedveren in 1896. Het bedrijf ontwikkelt zich tot Europa’s meest geavanceerde dekbedatelier (2001). In 2019 volgt de fusie met Sanders, de gerenommeerde fabrikant van donsdichte tijken. Vandaag de dag combineren Sanders en Kauffmann hun expertise en krachten in Bad Bentheim (DE), waar ze hun tradities voortzetten en innovatie omarmen.

100 Dagen Recht op Retour

Donzendekbed.nl staat voor hoge kwaliteit en persoonlijke klantenservice. We vertrouwen onvoorwaardelijk op de jarenlange ervaring van onze ateliers. Om deze reden heeft u bij ons op alle dekbedden 100 dagen Recht op Retour en daarnaast 5 jaar garantie!