Otto Keller Classic

  • 100 Dagen bedenktijd
  • Gratis verzending en retour
  • Kiyoh 9.3 / 10.00

Productinformatie

AtelierOtto Keller
Vulling90% Europese landdons
Vulling90% Eendendons
Vulkracht125 (mm/30gram)
TraceerbaarheidDownPass keurmerk
TijkWitte Perkal, 100% katoen, Nm 100
Anti-AllergieNOMITE keurmerk
Vergelijkenvergelijkdekbed
Custom CategoryOtto Keller
Tijk wevingNm 100
MilieukeurmerkÖko-Tex Standaard 100 gecertificeerd
WasvoorschriftenWasbaar op 60 graden
Garantie5 jaar
Levertijd5 tot 7 werkdagen

Omschrijving

De Otto Keller Classic stelt traditionele maatstaven voor kwaliteit en slaapcomfort. Het is het basismodel van Otto Keller. Een hoogwaardig donzen dekbed voor een zeer scherpe prijs, dat staat garant voor veel rustgevende nachten.

Wanneer er wordt gesproken over "landdons" met betrekking tot een dekbed of kussen, betekent dit dat de vulling niet gespecificeerd is en dat het een mix is van ganzen- en eendendons, om een optimale balans te vinden tussen kwaliteit en prijs.

Atelier

Otto Keller is wat ze in Duitsland een “vollstufige Daunenfabrik” noemen. Dit betekent dat alle productiestappen, van de verwerking van het dons tot de vervaardiging van het uiteindelijke dekbed, plaatsvinden bij Otto Keller. Van inkoop tot het sorteren en wassen, tot de verwerking van het fijne dons tot donzen dekbedden – alles onder één dak.

100 Dagen Recht op Retour

Donzendekbed.nl staat voor hoge kwaliteit en persoonlijke klantenservice. We vertrouwen onvoorwaardelijk op de jarenlange ervaring van onze ateliers. Om deze reden heeft u bij ons op alle dekbedden 100 dagen Recht op Retour en daarnaast 5 jaar garantie!