Otto Keller Schuddekbed

  • 100 Dagen bedenktijd
  • Gratis verzending en retour
  • Kiyoh 9.3 / 10.00

Productinformatie

AtelierOtto Keller
Vulling50% ganzendons, 50% veren
Vulling50% Ganzendons
VulkrachtN.v.t.
TraceerbaarheidJa, DownPass gecertificeerd
TijkWitte donsbatist, Nm 135
Vergelijkenvergelijkdekbed
Custom CategoryOtto Keller
Tijk wevingNm 135
Anti-AllergieJa (NOMITE keurmerk)
MilieukeurmerkÖko-Tex Standaard 100 gecertificeerd
WasvoorschriftenWasbaar op 60 graden
Garantie5 jaar
Levertijd5 tot 7 werkdagen

Omschrijving

Heeft u hang naar nostalgie? Bent u op zoek naar zo'n dik dekbed dat u nog van de vakantie in Duitsland of Oostenrijk kent? Hier is hij, het Otto Keller schuddekbed.

Totaal anders dan de andere dekbedden. Niet in banen of vlakken gestikt, zwaar en erg warm. Wanneer het dons na een tijd aan vulkracht verliest, is het mogelijk om het dekbed bij te vullen of geheel opnieuw te laten vullen. Wanneer niet het dons maar de tijk versleten is, kan het dons in een nieuwe tijk gevat worden.

Atelier

Otto Keller is wat ze in Duitsland een “vollstufige Daunenfabrik” noemen. Dit betekent dat alle productiestappen, van de verwerking van het dons tot de vervaardiging van het uiteindelijke dekbed, plaatsvinden bij Otto Keller. Van inkoop tot het sorteren en wassen, tot de verwerking van het fijne dons tot donzen dekbedden – alles onder één dak.

100 Dagen Recht op Retour

Donzendekbed.nl staat voor hoge kwaliteit en persoonlijke klantenservice. We vertrouwen onvoorwaardelijk op de jarenlange ervaring van onze ateliers. Om deze reden heeft u bij ons op alle dekbedden 100 dagen Recht op Retour en daarnaast 5 jaar garantie!