Robert Arthur Stoll (RASTA-form) Collectie

Robert Arthur Stoll startte in 1926 zijn levenswerk, Rob. Arthur Stoll GmbH Bettfedern- u. Daunenfabrik. Vanaf de allereerste dag richtte het bedrijf zich op de betere vakspecialisten in de regio om haar producten aan te prijzen. En dat product was de beste dons die voorhanden was in Sachsen. Voor de premium markt heeft Robert Arthur Stoll de RASTA-form collectie ontworpen. Lees verder over Robert Arthur Stoll.

Wilt u een Robert Arthur Stoll RASTA-form dekbed uitkiezen op basis van warmteklasse, prijs, maat of andere criteria? Bezoek dan de vergelijkingspagina voor Robert Arthur Stoll.

100 dagen retour

Robert Arthur Stoll, dromen uit Beieren

Robert Arthur Stoll startte in 1926 zijn levenswerk, Rob. Arthur Stoll GmbH Bettfedern- u. Daunenfabrik. Vanaf de allereerste dag richtte het bedrijf zich op de betere vakspecialisten in de regio om haar producten aan te prijzen. En dat product dat was het beste dons dat voorhanden was in Sachsen.

Oude rekening Stoll

Historie

In de jaren vijftig verhuisde Robert Arthur Stoll naar Aschaffenburg in Beieren, waar het atelier tot volle wasdom zou komen. Naast dons leveren ging het atelier nu ook donzen dekbedden vervaardigen. De trouwe klantenkring in Sachsen werd langzaamaan uitgebreid met Beierse vakleveranciers en uiteindelijk leverde Stoll aan de bekendste speciaalzaken.

3e Generatie

De kleinkinderen van Robert Stoll, Michael Stoll en Robert Steigerwald, handhaven de filosofie van de grondlegger: streven naar het meest hoogwaardige product in het hoogste segment. Derhalve geen grote productie, maar wel een prachtige collectie en een hoge servicegraad.

RASTA-form Collectie

We zijn er trots op dat wij de RASTA-form collectie van Stoll in Nederland mogen voeren. RASTA staat voor Robert Arthur Stoll Atelier, dat begrijpt u natuurlijk. Ieder dekbed in deze collectie is in 5 warmteklassen beschikbaar. We kunnen dan ook met recht van een ruime keuze spreken. De tijken zijn van Duitse makelij en alle dekbedden zijn afgewerkt met een elegante atelierrand.

Stoll RASTA-form de Luxe

Een Duitse Nm 150 tijk, 100% dons met een vulkracht van 180. Beter wordt het niet, zou u denken (maar dan vergist u zich).

Stoll RASTA-form Excellent

Heeft u wel eens een Duitse Batist Nm 250 gevoeld? Dan weet u wat het betekent als we een stof zacht en soepel noemen. Vul deze tijk met 100% dons en slaapt in weelde.

Stoll RASTA-form Exquisit

Van de mensen in Beieren kun je zeggen wat je wilt, maar bescheiden zijn ze nooit geweest. Gevoel voor kwaliteit kan ze ook niet ontzegd worden. Het mooiste dekbed noemen ze bij Stoll 'Exquisit'. Dat zegt iets over hun bescheidenheid en iets over de kwaliteit van het dekbed. Met dat laatste kunt u uw voordeel doen.

Kies in 4 stappen het juiste donzen dekbed

Waar moet u op letten bij het het maken van de keuze?

Lastig kiezen? Hier kunt u alle donzen dekbedden vergelijken.