Thuiswinkel waarborg logo

Persoonlijk advies? 071 569 01 03

Klantenservice koptelefoon

Beddengoed

Een goede overtrek en een fijne matrashoes dragen bij aan uw slaapgenot. Als u 8 uur slaapt, betekent dat 8 uur intensief contact met het beddengoed. Daarom is het belangrijk dat de dekbedovertrek fijn aanvoelt.

Waarop letten bij de aanschaf?

Goed beddengoed is gemaakt van een stof die huidvriendelijk is en vocht opneemt zodat het dekbed en het matras tegen vocht beschermd worden. Daarnaast is het zaak dat het beddengoed eenvoudig te wassen is en toch lang mooi blijft. Het allerbelangrijkste is dat de stof goed ademt, zodat u niet al te snel gaat transpireren. Goed beddengoed bevordert de slaap. Wij zijn enthousiast over beddengoed van katoen.

Bed met wit beddengoed

Onderhoud

Wissel regelmatig uw beddengoed. Het hoeslaken wellicht wat vaker dan de overtrek, maar iedereen moet dat natuurlijk voor zichzelf weten. U zult wat vaker wassen als u allergisch bent voor de huisstofmijt, in de zomer of als u ziek bent. Overtrekken en hoeslakens dienen op 60 graden gewassen te worden om alle bacteriën te doden. Let u op het etiket? En, wast u binnenstebuiten als uw overtrek mooie kleuren heeft, dat voorkomt dat het materiaal snel zijn kleur verliest.

Modieus of van alle tijden?

Ieder seizoen komen er veel nieuwe dekbedovertrek collecties uit. Nieuwe patronen en nieuwe kleuren, de wereld van dekbedovertrekken is voortdurend in beweging. Toch kopen de meeste mensen overtrekken met een tijdloos design of neutrale kleuren als wit en grijs.  Wij houden zelf vooral van mooie katoenen stoffen in wit of jacquard gestreept, en bieden deze ook aan in onze webwinkel. Op verzoek kunnen we deze op maat gemaakt leveren.

Bekijk ons aanbod aan dekbedovertrekken.

Persoonlijk advies

icoon van een telefoon

Bel onsMa. - Vr. 08:30 - 17:00071 569 01 03

Leiden op de kaart van nederland