Wij garanderen 100% tevredenheid

Uw tevredenheid is voor ons belangrijk. Wij spannen ons op verschillende manieren in om dit te bewerkstelligen.

Tevredenheid door kwaliteit

Wees overtuigd van de kwaliteit van onze donzen dekbedden. Wij selecteren onze partners en de aangeboden producten met zorg. Deze hoge standaard komt tot uiting in de positieve feedback die wij sinds onze oprichting hebben ontvangen over onze dekbedden en service. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u helemaal tevreden bent.

Dame geeft een positieve review

Tevredenheid door klantgerichtheid

Wij waarderen u als onze klant. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met uw donzen dekbed, dan zullen wij natuurlijk een passende oplossing vinden! Het is voor ons belangrijk dat u zich gedurende het hele proces op uw gemak voelt.

Gelukkig waarderen onze klanten onze inzet, getuige het gemiddelde rapportcijfer 9,3 dat wij hebben gekregen.

Tevredenheid door onze retourgarantie

Onze donzen dekbedden zijn van hoge kwaliteit en bieden veel slaapgenot. U zult geen 100 dagen nodig hebben om aan dit comfort te wennen. Daarom hanteren wij een retour- of ruiltermijn van 100 dagen. U heeft dus 100 dagen de tijd om te beoordelen of uw dekbed u bevalt.

Tevredenheid door een luisterend oor

Wij streven voortdurend naar verbetering. Waar ziet u mogelijkheden voor verdere ontwikkeling? Wat heeft u in het bijzonder bevallen? Hoe tevreden bent u met uw donzen dekbed, ook na langdurig gebruik? Zijn er problemen waarbij wij u kunnen helpen? Uw feedback is voor ons belangrijk en wij horen graag van u.

In de zomer van 2017 hebben wij een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. De vraag was: ‘Wat vindt u van onze organisatie?’ Lees hier wat onze klanten het meest waarderen aan ons. (In het kort: wij zijn geliefd om onze service en aandacht.)

Tevredenheid door echte mensen en echte experts

Bij Donzendekbed.nl hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Wij maken dan ook geen gebruik van externe callcenters. Ons doel is om persoonlijk uw vragen te beantwoorden, uw problemen op te lossen en u de best mogelijke service te bieden. Wij staan u graag terzijde.