Dickenbergh Collectie

Alleen het beste is goed genoeg als het om uw nachtrust gaat. Hoogwaardige materialen en traditioneel vakmanschap staan garant voor een brede collectie van heerlijke donzen dekbedden. Het atelier levert overwegend aan de Duitse vakhandel. Dickenbergh, dat is passie voor dons! Lees hier meer over Dickenbergh.

Op de vergelijkpagina voor Dickenbergh kunt u onder meer selecteren op warmteklasse, prijs en formaat.

Dickenbergh, luxe wordt betaalbaar

Het atelier van Dickenbergh in het Duitse Neckardal (Aglasterhausen, Baden-Württemberg) heeft een duidelijk motto: luxe bereikbaar maken. Het succesverhaal van Dickenbergh begint in 2013 in Aglasterhausen. In korte tijd heeft het atelier een goede reputatie opgebouwd. Een selectie van de beste tijken (van Italiaans en Duitse makelij) en de beste soorten dons ligt aan de basis van de collectie. Vakmanschap en oog voor detail zorgen voor de finishing touch.

Traditie

De Dickenbergh collectie wordt traditioneel vervaardigd in eigen atelier en wordt inmiddels wereldwijd verkocht. Deze collectie wordt met veel liefde gemaakt, en dat voelt u. Dickenbergh staat garant voor een brede, kwalitatief hoogwaardige collectie.

Medewerker van Dickenbergh werkt aan een donzen dekbed

Collectie

Wij voeren de vijf basismodellen van Dickenbergh: de Westfalen, de Niedersachsen, de Mecklenburg, de Holstein en de Emsland.

Dickenbergh Westfalen

De Westfalen heeft een 90% ganzendons en een Nm 100 tijk. Dit dekbed is al jaren een bestseller in de collectie!

Dickenbergh Niedersachsen

Met een 90% ganzendons en een tijk van Nm 135 is dit dekbed het voorbeeld voor een typisch Duits dekbed. Luxe, maar zonder opsmuk.

Dickenbergh Mecklenburg

De Mecklenburg heeft een 100% ganzendons als vulling. Gevat in een mooie tijk (Nm 150). Dit dekbed is het meest populaire dekbed in de Dickenbergh collectie.

Dickenbergh Holstein

Een heerlijke Pommerse dons in een prachtige Duitse edelbatist. Dit neigt toch wel ernstig naar verwennerij …

Dickenbergh Emsland

De Emsland met haar vulkracht en deze tijk: nu nog een mooie overtrek en u weet weer wat slapen betekent!