Portolinen

Portugal heeft een lange traditie in het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardig beddengoed. Hiervoor maken de ateliers gebruik van de fijnste grondstoffen en ambachtelijke productiemethodes. Kies voor het vakmanschap van Portolinen en ervaar de ultieme luxe in beddengoed.

Nu 25% korting op de gehele collectie bij aanschaf van een donzen dekbed. Kortingscode PL-25

Ontdek de Portolinen collectie – waarin vakmanschap uit Portugal samensmelt met de hoogste kwaliteit Egyptische katoen. Dit is niet zomaar beddengoed; dit is een ervaring op zich.

Hemels zacht: ervaar de natuurlijke lichtheid, zachtheid en souplesse van Portolinen. Naar bed gaan wordt een genot wanneer je onder dit heerlijke beddengoed slaapt.

Portugees vakmanschap: vakmanschap en traditie komen samen om een product te creëren dat met trots de naam Portolinen draagt.

Maak kennis met deze collectie – een ode aan comfort, luxe en vakmanschap.

De collectie wordt vervaardigd uit lange Egyptische katoenvezels, die tot een fijn, licht enkeldraads garen worden gesponnen. Deze garens garen maken het mogelijk om stoffen te creëren die zowel sterk als zacht en soepel zijn.

Enkeldraads garen is sterker en lichter dan getwijnd garen (waarbij meerdere dunne draden tot een dikkere draad worden gedraaid), omdat getwijnde garens samengesteld zijn uit minder hoogwaardig garen.

De dikte van het garen is een indicator voor de kwaliteit van de gebruikte vezel. De garenkwaliteit wordt gemeten in Nm, wat staat voor het aantal meters garen dat in 1 gram past.

De gebruikte garenkwaliteiten in deze collectie:

Voor de Perkal TC270 dekbedovertrek: enkeldraads garen, Nm 80
Voor de Satijn TC270 dekbedovertrek: enkeldraads garen, Nm 80
Voor de Satijn TC300 dekbedovertrek: enkeldraads garen, Nm 90
Voor de Satijn TC600 dekbedovertrek: enkeldraads garen, Nm 135