Garantie op onze producten

lachende vrouw met lang, bruin, krullend haar, liggend op een bed

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Als u een artikel ontvangt dat niet in perfecte staat verkeert of wat na enige tijd gebreken vertoond, voorzien wij uiteraard in de meest passende oplossing. En natuurlijk geldt ook de wettelijke garantie. Een product behoort geen gebreken te vertonen, die niet te verwachten zijn tijdens de verwachte levensduur bij normaal gebruik. Dat wil zeggen dat een product datgene doet wat de consument (u dus) er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Donzendekbed.nl voert de collecties van de meest gerenommeerde Duitse en Oostenrijkse ateliers. In samenwerking met deze ateliers voeren wij een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige donzen dekbedden. Alle fabrikanten geven een garantie van 5 jaar op de dekbedden. Deze periode doet niks af aan de voornoemde wettelijke garantie waar de consument recht op heeft.

Wij vernemen uw vragen omtrent het aangeschafte product graag niet alleen tijdens, maar ook na de garantieperiode.

net, opgemaakt bed met paarse lakens en kussens onder een raam met uitzicht op groene weide

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten stuur dan een e-mail naar info@donzendekbed.nl. Wij doen onze uiterste best uw vragen zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden.