Garantie op onze producten

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Als u een artikel ontvangt dat niet in perfecte staat verkeert of na enige tijd gebreken vertoont, voorzien wij uiteraard in de meest passende oplossing. En natuurlijk geldt ook de wettelijke garantie. Een product behoort geen gebreken te vertonen die niet te verwachten zijn tijdens de verwachte levensduur bij normaal gebruik. Dat wil zeggen dat een product datgene doet wat de consument (u dus) er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Lachende vrouw met lang, bruin, krullend haar, liggend op een bed. U zult ook blij worden van onze service

Donzendekbed.nl voert de collecties van de meest gerenommeerde Duitse en Oostenrijkse ateliers. In samenwerking met deze ateliers voeren wij een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige donzen dekbedden. Alle fabrikanten geven een garantie van 5 jaar op de dekbedden. Deze periode doet niks af aan de voornoemde wettelijke garantie waar de consument recht op heeft.

Wij vernemen uw vragen omtrent het aangeschafte product graag niet alleen tijdens, maar ook na de garantieperiode.

Opgemaakt bed met paarse lakens en kussens.

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Wij doen onze uiterste best uw vragen zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden.