Graser Uni Satijn TC300

  • 14 Dagen bedenktijd
  • Gratis verzending en retour
  • Kiyoh 9.3 / 10.00

Productinformatie

KwaliteitSatijn TC300
SluitingRits
KussensloopIncl. kussensloop 60x70 (2 slopen bij 200x220, 240x220 en 260x220)
Wasbaar60°C wasbaar
Levertijd2 - 3 weken
Custom CategoryDekbedovertrekken
AtelierGraser

Omschrijving

De faam van Graser Bettwäsche is gebaseerd op traditioneel vakmanschap en een gedegen kennis van textiel. Handgemaakt is altijd het kenmerk geweest bij Graser en dat is het vandaag de dag nog steeds. Graser, dat is haute couture beddengoed.

Graser Bettwäsche begon in de jaren 1930 als een traditionele linnenweverij. In die tijd produceerde het atelier voornamelijk handgeborduurd wit linnen en damast dat gebruikt werd voor de broekrokken van jonge bruiden in de regio.

Tegen het einde van de jaren zestig was de broekrok uit de mode geraakt en besloot Graser het aanbod uit te breiden door Zwitsers satijn aan het assortiment toe te voegen en beddengoed te gaan vervaardigen.

Tot vandaag de dag wordt deze zijdeachtige satijn - 300 thread count – gebruikt om het fijnste bedlinnen te maken dat er is. Maar uiteraard is de collectie veel breder geworden. Houdt u van luxueuze eenvoud, dan zijn de Perkall Glatt en het Feinsatin beddengoed voor u de juiste keuze.

Graser satijn is vederlicht en zijdezacht. Deze overtrek plooit zich soepel rond het lichaam en geeft u een aangenaam gevoel tijdens de slaap. De Feinsatin, zoals Graser het zelf noemt, kenmerkt zich door de duurzame satijnglans. De langstapelige katoenvezels garanderen een bijzonder hoge duurzaamheid en een aangenaam gevoel op de huid. Met Feinsatin is de faam van Graser ontstaan, sinds jaar en dag het best verkopende product in de collectie van het atelier.

Graser beddengoed wordt iets ruimer gemaakt om een eventuele krimp na het wassen op te vangen. De overtrekken worden standaard voorzien van knoopsgaatjes aan de onderzijde en worden met witte knoopjes geleverd. Hiermee sluit u de overtrek af zodat het dekbed niet uit de overtrek kan glijden. Mocht u de voorkeur geven aan een rits, dan is dat ook mogelijk. Staat uw maat er niet tussen? Of wilt u graag een kleurtje? Graser kan aan (bijna) alle wensen voldoen; vraag ons naar de mogelijkheden!