Over verzending

Op het moment dat u een bestelling plaatst, geeft u een afleveradres op. Op dit adres zal uw bestelling aangeboden worden.

Onze producten kunnen worden geleverd door GLS, DPD, PostNL of DHL. Dit is afhankelijk van de vervoerspartner van het betreffende atelier.

Bezorging van een pakket door een koerier aan een vrouw

Status van uw bestelling

Als uw bestelling verstuurd wordt, krijgt u een bevestigingsmail met daarin een Track & Trace code. Zo kunt u uw bestelling volgen.

Mocht u van tevoren zekerheid wensen omtrent de levertijd of heeft u liever een latere datum van levering, neem dan gerust contact met ons op. Wij maken dan met het atelier afspraken over de levertijd.

Actuele levertijden

Alle producten worden direct van het atelier aan u verzonden. De door u bestelde goederen worden op het door u aangegeven adres afgeleverd. Uiteraard worden deze geleverd volgens de wettelijke bepalingen aangaande verkoop op afstand in Nederland.

Hier vindt u de actuele levertijden.

Van maandag tot en met vrijdag kan uw bestelling in Nederland en België geleverd worden. Mocht de bestelling niet aangenomen kunnen worden, dan wordt deze bij de buren afgegeven of nogmaals op een later tijdstip aangeboden. Na twee keer krijgt u een bericht dat u uw bestelling bij het dichtstbijzijnde depot kunt afhalen.

Gratis verzending

Wij berekenen geen verzendkosten. Ook is er geen minimum bestelwaarde om voor gratis verzending in aanmerking te komen.

Retourneren?

Wilt u meer weten over de gang van zaken bij retourneren? Kijk dan op de retourpagina.