Otto Keller Collectie

Sinds de oprichting in 1946 is Otto Keller uitgegroeid tot een van de grootste dekbedfabrikanten van Duitsland. Exclusief voor de Nederlandse markt voeren wij de Otto Keller-collectie, met daarin onder andere de Otto Keller Prestige en de Otto Keller Premium.

Lees hier meer over Otto Keller.

Op de vergelijkpagina voor Otto Keller kunt u onder meer selecteren op warmteklasse, prijs en formaat.

Otto Keller, vooruitstrevend sinds 1946

In het prachtige Altenberge, niet ver over de Nederlandse grens, openden Otto Keller en zijn vrouw Elisabeth in 1946 hun “Bettfedernfabrik”. In de eerste jaren na de oorlog was er weinig te koop en geld was schaars. Zodoende bouwde ingenieur Otto Keller zijn eerste machines zelf. Deze zouden lang dienst blijven doen. Na het overlijden van Otto Keller voerde Elisabeth enige jaren het bewind. In 1982 nam zoon Wilhelm haar positie over. Hij bouwde het inmiddels middelgrote bedrijf uit tot een van de grootste dekbedfabrikanten van Duitsland.

Het atelier van Otto Keller

Nr 1 in Europa

Thuis in alle aspecten

Otto Keller is een zogenaamde “vollstufige” donsfabriek. Dat betekent dat het hele productieproces binnen de fabriek plaatsvindt, van het sorteren en wassen van het dons tot het stikken van de tijken. Door haar grootte is Otto Keller een fabriek die een goed product kan maken tegen een scherpe prijs.

Over de collectie

Wij voeren vier modellen van Otto Keller: de Classic, de Prestige, de Premium en het schuddekbed.

Otto Keller Classic

Het instapmodel van Otto Keller. 90% eendendons in een Nm 100 tijk. Voor weinig geld slaapt u onder een volwaardig donzen dekbed.

Otto Keller Prestige

90% ganzendons in een Nm 100 tijk. Dit is een dekbed waar generaties Duitsers groot onder zijn geworden. Eerlijk, geen poespas, gewoon goed.

Otto Keller Premium

100% dons in een Nm 150 tijk. “Het moet niet gekker worden, wat moet een mens met zo’n overdaad,” dat is wat Otto Keller waarschijnlijk zou zeggen. Maar wij zijn er blij mee!

Het schuddekbed

Heeft u een hang naar nostalgie? Bent u op zoek naar zo’n dik dekbed dat u nog van de vakantie in Duitsland of Oostenrijk kent? Hier is het, het schuddekbed. Totaal anders dan alle andere dekbedden. Zwaar en warm. Alleen als eenpersoonsdekbed verkrijgbaar.