Lidmaatschap Stichting Thuiswinkel

Donzendekbed.nl is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met relevante wet- en regelgeving en de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats. Donzendekbed.nl werd voor het eerst gecertificeerd op 1 oktober 2013.

Klik hier om ons Certificaat Thuiswinkel Waarborg te bekijken.

Thuiswinkel waarborg certificaat Donzendekbed.nl

Donzendekbed.nl biedt u deze zekerheden

1. Weten met wie u zaken doet en hoe u het bedrijf gemakkelijk kunt benaderen. Bekijk onze contactgegevens.

2. Voor u zijn de duidelijke Algemene voorwaarden van Donzendekbed.nl direct toegankelijk en van toepassing. De Algemene Voorwaarden Thuiswinkel zijn vastgesteld in overleg met de Consumentenbond onder toezicht van de Sociaal Economische Raad (SER).

3. Uw betaalopdrachten worden op webpagina’s verwerkt die ten minste zijn beveiligd met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina).

4. Heeft u ondanks deze voorzieningen toch een klacht, dan komt u in drie stappen tot een oplossing:
A. U meldt de klacht bij Donzendekbed.nl.
B. Biedt stap A geen oplossing, dan kunt u de klacht via www.thuiswinkel.org richten aan Donzendekbed.nl. Thuiswinkel.org bemiddelt dan in het zoeken naar een passende oplossing.
C. Als dit dan nog geen oplossing biedt, dan kunt u voor het ontstane geschil een beroep doen op de onafhankelijke Geschillencommissie Thuiswinkel.