Kauffmann banner met het logo en een vrouw met een donzen dekbed

Kauffmann Collectie

In Bad Bentheim vinden we het atelier van Kauffmann. Kauffmann is wereldwijd het bekendste atelier voor donzen dekbedden. Twee eeuwenoude bedrijven werden hiervoor in 2017 verenigd door de fusie van Sanders, opgericht in 1885, en het oorspronkelijke bedrijf Kauffmann, actief sinds 1823. Lees hier meer over Kauffmann.

Kauffmann, luxe sinds 1896

Kauffmann staat voor donzen dekbedden van de hoogste kwaliteit. Hier komen passie voor dons en aandacht voor detail samen. Het resultaat is tevreden, goed uitgeruste klanten in meer dan 40 landen over de hele wereld.

Zo worden geraffineerd dons van topkwaliteit en textiel van de hoogste kwaliteit gecombineerd tot een dekbed van de hoogste kwaliteit.

Het atelier van Kauffmann

Atelier Kauffmann

Historie

Tot 2007 was Bettfedernfabrik Kauffmann een familiebedrijf in de Oostenrijkse regio Bregenz. In 2017 fuseerde de onderneming met Sanders, om vervolgens een opmars te maken in het luxesegment. Sinds dat jaar is het atelier gevestigd in het Duitse Bad Bentheim.

Japan, Rusland, Korea, China

Van oudsher verkocht Kauffmann haar dekbedden natuurlijk voornamelijk in Oostenrijk en Duitsland. Tegenwoordig is Kauffmann nog maar voor 30% afhankelijk van de Europese thuismarkt. Landen als Japan, Korea, China en Rusland zijn in toenemende mate verantwoordelijk voor de omzet.

Over de collectie

Wij verkopen de vijf luxe-modellen van Kauffmann: de Elegance 700, de Bavaria, de Premium 750 en de Prinzessin 800. Allemaal prachtig afgewerkt, want nadruk op detail is het handelsmerk van Kauffmann!

Kauffmann Elegance 700

100% witte ganzendons, gevat in een Mako batist tijk. Al jaren een bestseller, en terecht.

Kauffmann Bavaria

In Beieren houden ze niet van overdrijven. Wel van mooie producten. Wij zijn erg gecharmeerd van dit dekbed, en flink verliefd op de mooie tijk.

Kauffmann Premium 750

Een vulkracht van 185 (mm/30gr) in een Mako batist van Nm 200. Kauffmann noemt deze serie ”Premium”, maar wij vinden het SuperdeLuxe.

Kauffmann Prinzessin 800

De Prinzessin met haar luxe tijk en pure witte ganzendons staat garant voor een nieuwe slaapdimensie. Vederlicht comfort, voor buitengewoon slaapplezier.