Een warm cadeau

Het uitkiezen van een cadeau voor een bruiloft kan tot slapeloze nachten leiden. Zeker als het bruidspaar u erg na aan het hart ligt en u een onvergetelijke indruk wilt maken. Wij willen u bij deze een suggestie doen die zowel bijdraagt aan uw nachtrust alsook aan het nachtelijk geluk van de pasgetrouwden. Wat te denken van een fijn donzen dekbed? Of, als u echt wilt uitpakken, een eiderdonzen dekbed?

Pas getrouwd stel

Voor jaren plezier

Ganzendonzen dekbedden behoren op zich al tot de luxe categorie van warmhouders, maar de echte connaisseur verkiest toch een eiderdonzen dekbed. Slapen onder eiderdons is te vergelijken met het slapen in een gewichtloze wolk voor de open haard. Niet dat u dat al eens gedaan heeft, maar u kunt zich er iets bij voorstellen.

Natuurlijk, er hangt een serieus prijskaartje aan een eiderdonzen dekbed. Maar het is een uitgave die u veel plezier brengt. Niet alleen omdat u iets moois schenkt, maar net zo zeer omdat het bruidspaar een cadeau krijgt waar zij vele jaren plezier van zullen hebben.

Kauffmann eiderdons dekbed

Een handgemaakt eiderdonzen dekbed van Kauffmann

Voor als u wat bijzonders zoekt

Het eiderdons dekbed van Kauffmann is het perfecte huwelijksgeschenk als u iets in de buitencategorie zoekt. Het eiderdons is van de allerhoogste kwaliteit en de tijk is heerlijk soepel. Ieder dekbed ondergaat een kwaliteitscontrole waarbij de kleinste oneffenheden met de hand worden bijgewerkt.

Naast dat het eiderdons zo exclusief en fijn is, gaat het ook nog eens een half mensenleven mee. De beste kwaliteit eiderdons tot wel 40 jaar, wat de hoge aanschafwaarde van een eiderdonzen dekbed wellicht toch in een ander perspectief zet. Als we het over luxe bruidscadeaus hebben, dan mag het eiderdonzen dekbed zeker niet op het lijstje ontbreken. Onze hele eiderdons collectie ziet u hier.