Betalen bij Donzendekbed.nl

U kunt ervoor kiezen om via een overboeking te betalen, via iDeal, creditcard, PayPal of Bancontact. Houd u er rekening mee dat als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, wij voor de terugbetaling dezelfde betaalwijze en rekening zullen gebruiken als dat u gebruikt heeft.

iDEAL

Na het klikken op “Bestelling afronden” wordt u doorgeleid naar de betaalwebsite van iDEAL. Als u daar alle stappen doorlopen heeft, komt u weer terug in onze webwinkel waar u een scherm krijgt met “Betaling succesvol”. U ontvangt direct een e-mail met daarin de bevestiging van uw bestelling. De order wordt automatisch doorgevoerd, u hoeft verder niets meer te doen.

Creditcard

Na het klikken op “Bestelling afronden” wordt u doorgestuurd naar het betaalsysteem van American Express, MasterCard of Visa. Als u daar alle stappen doorlopen heeft, komt u weer terug in onze webwinkel waar u een scherm krijgt met “Betaling succesvol”. U ontvangt direct een e-mail met daarin de bevestiging van uw bestelling. De order wordt automatisch doorgevoerd, u hoeft verder niets meer te doen.

PayPal

Na het klikken op “Bestelling afronden” wordt u doorgestuurd naar de betaalwebsite van PayPal. Als u daar alle stappen doorlopen heeft, komt u weer terug in onze webwinkel waar u een scherm krijgt met “Betaling succesvol”. U ontvangt direct een e-mail met daarin de bevestiging van uw bestelling. De order wordt automatisch doorgevoerd, u hoeft verder niets meer te doen.

Vooruit betalen via uw eigen bank

Na het klikken op “Bestelling afronden” ontvangt u direct een e-mail met daarin de bevestiging van uw bestelling en onze bankgegevens. Zodra u het geld van de bestelling via uw eigen bank aan ons heeft overgemaakt, zullen wij de order in productie nemen.

Bancontact

Na het klikken op “Bestelling afronden” wordt u doorgestuurd naar de betaalwebsite van Bancontact. Als u daar alle stappen doorlopen heeft, komt u weer terug in onze webwinkel waar u een scherm krijgt met “Betaling succesvol”. U ontvangt direct een e-mail met daarin de bevestiging van uw bestelling. De order wordt automatisch doorgevoerd, u hoeft verder niets meer te doen.

KBC

Tevens bieden we u de gelegenheid om via KBC te betalen.

Beveiligde verbinding

Wij gebruiken voor uw bestelling een beveiligde verbinding, het Secure Socket Layer (SSL) Protocol. De financiële informatie en uw persoonlijke informatie worden altijd versleuteld, waardoor niemand deze informatie kan inzien.

SSL is de industriestandaard voor veilig betalen, en momenteel het sterkste beveiligingssysteem voor webshops. Webwinkels, banken en overheidsinstanties gebruiken SSL voor het versleutelen van vertrouwelijke informatie.

Alle vertrouwelijke informatie (uw persoonlijke informatie en de financiële gegevens) wordt versleuteld, zodat deze door niemand anders gelezen kan worden. Vanaf het moment dat u uw persoonlijke gegevens invult totdat u heeft betaald, wordt de informatie door het SSL protocol versleuteld en beveiligd. U ziet linksboven in beeld bij het webadres het ‘’slotje’’ en de letters https (waar gebruikelijk http staat, zonder ‘’s’’). U weet nu dat uw transactie veilig is.