Goed slapen? Heel eenvoudig!

Sinds de start in 2007 verkopen wij ieder jaar weer méér donzen dekbedden van gerenommeerde ateliers. Dat doen wij via onze webwinkels, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Leiden.

Het geheim van ons succes? Kwaliteit, een ruim aanbod, goed contact met de ateliers en waar we misschien wel ongeëvenaard in zijn: oprechte aandacht en service. Leest u hier wat onze klanten het meest waarderen aan ons.

Dit filmpje stamt nog uit onze Donzendekbed.com tijd.

Bedrijfsgegevens

Donzendekbed.nl
Elegant Woningtextiel
Langegracht 59
2312 NW Leiden

KvK nr. 76937941
BTW nr. NL003148349B87

Door kenners aanbevolen

Natuurlijk, een donzen dekbed blijft uiteindelijk een donzen dekbed. Maar wij verkopen ze, we praten erover, we vernemen de ervaringen van de klant, en ’s avonds slapen we eronder. En als we er niet tevreden over zijn, dan halen we dat dekbed uit de collectie. Want wat voor ons niet goed genoeg is, is voor onze klanten natuurlijk helemaal niet goed genoeg.

Londen, Parijs, München

Oke, we moeten niet te zeer naast onze schoenen gaan lopen, maar feit is: we verkopen ook donzen dekbedden via onze websites in Duitsland, Oostenrijk, Engeland, Frankrijk, België. Dat maakt ons dé donzen dekbed expert in Europa. Dat we Duitse dekbedden succesvol verkopen in Duitsland, daar zijn we heel trots op.

Binnen een paar klikken naar het juiste dekbed

Kijkt u eens door de collectie. Aan de linkerkant kunt u voor een merk of voor een seizoen kiezen. Vervolgens kunt u een dekbed selecteren aan de hand van verschillende criteria. Kiezen, bestellen, en binnen een paar dagen in huis. Zo eenvoudig kunt u beter slapen!

Wij voeren in Nederland het grootste assortiment hoogwaardige donzen dekbedden. Heeft u vragen over onze producten of dienstverlening? Bel of mail ons, wij beantwoorden direct al uw vragen!

Rien en Niels met een dekbed

Niels en Rien staan voor u klaar

Waarom Donzendekbed.nl?

 • Uitsluitend A-Kwaliteit

  Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Hier worden al onze ateliers op geselecteerd.

 • 100% tevreden garantie

  Wij streven naar 100% tevredenheid bij al onze klanten. Mocht u niet tevreden zijn met onze producten of dienstverlening, dan nemen wij zonder vragen direct het product terug.

 • 5 jaar garantie

  Op al onze dekbedden bieden wij standaard 5 jaar garantie.

 • Accurate klantenservice

  Heeft u een vraag, opmerking of klacht? Wij reageren direct!

 • Geen verzend- en retourkosten

  Wij berekenen geen verzendkosten of retourkosten voor de door u bestelde producten.

 • Stichting Thuiswinkel Waarborg

  Wij zijn lid van Thuiswinkel.org, het keurmerk voor Nederlandse webwinkels.

Welkom in Leiden

Ons kantoor en showroom in Leiden

U bent welkom op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Maakt u een afspraak of belt u even als u ons wilt bezoeken? Ook in het weekend kunt u ons (op afspraak) bezoeken.

Plattegrond