Donzendekbed.nl cadeaukaart

Vindt u het ook moeilijk om een origineel cadeau te geven? Het leukste vinden we allemaal toch een origineel geschenk, maar waar maak je iemand blij mee die alles al heeft?

Een dekbed is geen alledaagse aankoop. En het is al helemaal onbegonnen werk om een dekbed voor iemand anders aan te schaffen. Daarom biedt Donzendekbed.nl een cadeaukaart aan, die het de ontvanger mogelijk maakt een prachtig dekbed uit te kiezen. De waarde van de cadeaukaart kunt u overigens zelf bepalen.

dekbed cadeaukaart

Wanneer een cadeaukaart?

Wat zijn de goede momenten om iemand met een cadeaukaart voor een donzen dekbed te verrassen? Misschien de aanschaf van een nieuw huis! De meeste meubels en pannen zijn al gekocht en ook het bed is er al. Wat is er dan beter dan een nieuw dekbed op het bed? Of wat te denken van een huwelijksgeschenk opdat ook na de huwelijksnacht de pasgetrouwden nog gelukkig naast elkaar liggen.

Een cadeaukaart kan dan een fijn cadeau zijn als u wenst dat de ontvanger er weer een aantal jaar warmpjes bij ligt. U hoeft niet gelijk een heel dekbed cadeau te geven, maar u kunt  bijdragen aan het geheel én u hoeft niet de keuze te maken welk dekbed eventueel geschikt zou zijn. 

Hoe te bestellen?

De cadeaukaart kunt u via onze site bestellen. Tijdens het bestellen kunt u opgeven welk bedrag u wilt geven. Dit kan vanaf €100 tot €750.

Heeft u een ander bedrag in gedachten? Neem dan met ons contact op, dan maken wij dit mogelijk!

Wat krijgt u?

U kunt kiezen voor een digitale of een gedrukte cadeaukaart.
Kiest u voor de digitale versie, dan krijgt u de cadeaucode via email toegezonden.
Bij een gedrukte cadeaukaart krijgt u van ons de cadeaukaart toegezonden. Op de cadeaukaart staat de code en de waarde van de cadeaukaart.

Hoe gebruikt u de cadeaukaart?

Op Donzendekbed.nl kan de ontvanger van de cadeaukaart online het tegoed inwisselen bij een bestelling. Tijdens het afrekenen vult hij bij ‘cadeaucode’ de unieke code in. Het bedrag wordt automatisch van het totaalbedrag afgetrokken.

Retour met cadeaukaart

Dekbedden die geretourneerd worden en (deels) betaald zijn met een cadeaukaart, krijgen een nieuwe cadeaukaart gerestitueerd (per mail) voor het met cadeaukaart betaalde bedrag. De cadeaukaart wordt dus niet uitgekeerd in geld, maar in tegoed.
Ook kunnen verkregen cadeaukaarten niet ingewisseld worden voor geld.

Algemene voorwaarden cadeaukaart

De (aanvullende) algemene voorwaarden van onze cadeaukaart zijn hier kort beschreven:

  • Cadeaukaarten van Donzendekbed.nl zijn alleen verkrijgbaar via Donzendekbed.nl.
  • Cadeaukaarten kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden.
  • Het saldo van een cadeaukaart is niet inwisselbaar voor geld.
  • Het restbedrag van uw bestelling kunt u gewoon met een andere betaalmethode betalen.
  • Het is mogelijk om met cadeaukaart betaalde producten te retourneren. Het desbetreffende bedrag wordt uitgekeerd in een nieuwe cadeaukaart, niet in geld.

Onze algemene voorwaarden van de cadeaukaart kunt u hier downloaden:
- WORD versie
- PDF versie