Kauffmann DeLuxe100 Extra Zacht

  • 14 Dagen bedenktijd
  • Gratis verzending en retour
  • Kiyoh 9.3 / 10.00

Productinformatie

AtelierKauffmann
TijkWit, 100% katoen, met atelierrand
Vergelijkenvergelijkdekbed
ComfortExtra zacht
Anti-AllergieJa (NOMITE keurmerk)
MilieukeurmerkÖko-Tex Standaard 100 gecertificeerd
WasvoorschriftenWasbaar op 60 graden
Garantie1 jaar
InhoudGanzendons
Levertijd3 tot 5 werkdagen

Omschrijving

Het Kauffmann DeLuxe100 Extra Zacht belooft degenen die op zoek zijn naar zacht een heerlijke en ontspannen slaap. Het fijnste dons en de hoogwaardige tijk worden gecombineerd tot een product van de hoogste kwaliteit. Dit kussen is met recht extra zacht, we noemen het ook wel het 'Prinsessenkussen'. Over het algemeen zijn de Kauffmann-kussens vrij zacht, dus deze kussens zijn minder geschikt voor degenen die op zoek zijn naar meer hoogte en stevigheid.

Atelier

Het succesverhaal van Kauffmann, in 1823 opgericht, begint pas goed na de oprichting van de eerste Oostenrijkse fabriek voor bedveren in 1896. Het bedrijf ontwikkelt zich tot Europa’s meest geavanceerde dekbedatelier (2001). In 2019 volgt de fusie met Sanders, de gerenommeerde fabrikant van donsdichte tijken. Vandaag de dag combineren Sanders en Kauffmann hun expertise en krachten in Bad Bentheim (DE), waar ze hun tradities voortzetten en innovatie omarmen.

14 Dagen Recht op Retour

Donzendekbed.nl staat voor hoge kwaliteit en persoonlijke klantenservice. We vertrouwen onvoorwaardelijk op de jarenlange ervaring van onze ateliers. Om deze reden heeft u bij ons op alle hoofdkussens 14 dagen Recht op Retour en daarnaast 5 jaar garantie!