Kauffmann DeLuxe60 Zacht

  • 14 Dagen bedenktijd
  • Gratis verzending en retour
  • Kiyoh 9.3 / 10.00

Productinformatie

AtelierKauffmann
TijkWit, 100% katoen, met atelierrand
Vergelijkenvergelijkdekbed
ComfortZacht
Anti-AllergieJa (NOMITE keurmerk)
MilieukeurmerkÖko-Tex Standaard 100 gecertificeerd
WasvoorschriftenWasbaar op 60 graden
Garantie1 jaar
InhoudGanzendons
Levertijd3 tot 5 werkdagen

Omschrijving

Met het Kauffmann Kussen De Luxe 60 ervaart u luxe en comfort.

Een goede en ontspannen slaap hangt vooral af van de juiste ondersteuning van het lichaam en het hoofd. Het Kauffmann Kussen De Luxe 60 is met zorg vervaardigd. De combinatie van fijne dons en hoogwaardige veren zorgt voor een zachte ervaring met lichte ondersteuning. Over het algemeen zijn de Kauffmann-kussens vrij zacht, dus deze kussens zijn minder geschikt voor degenen die op zoek zijn naar meer hoogte en stevigheid.

Atelier

Het succesverhaal van Kauffmann, in 1823 opgericht, begint pas goed na de oprichting van de eerste Oostenrijkse fabriek voor bedveren in 1896. Het bedrijf ontwikkelt zich tot Europa’s meest geavanceerde dekbedatelier (2001). In 2019 volgt de fusie met Sanders, de gerenommeerde fabrikant van donsdichte tijken. Vandaag de dag combineren Sanders en Kauffmann hun expertise en krachten in Bad Bentheim (DE), waar ze hun tradities voortzetten en innovatie omarmen.

14 Dagen Recht op Retour

Donzendekbed.nl staat voor hoge kwaliteit en persoonlijke klantenservice. We vertrouwen onvoorwaardelijk op de jarenlange ervaring van onze ateliers. Om deze reden heeft u bij ons op alle hoofdkussens 14 dagen Recht op Retour en daarnaast 5 jaar garantie!