Kauffmann Österreichische Weidegans

  • 100 Dagen bedenktijd
  • Gratis verzending en retour
  • Kiyoh 9.3 / 10.00

Productinformatie

AtelierKauffmann 1st Class
Vulling100% witte Oostenrijkse ganzendons
Vulling100% Ganzendons
Vulkracht200 (mm/30gram)
TijkPremium donsbatist met siernaad, 100% katoen, Nm 250
Vergelijkenvergelijkdekbed
Custom CategoryKauffmann 1st Class
Tijk wevingNm 250
Anti-AllergieJa (NOMITE keurmerk)
MilieukeurmerkÖko-Tex Standaard 100 gecertificeerd
WasvoorschriftenWasbaar op 60 graden
Garantie5 jaar
Levertijd6 tot 8 werkdagen

Omschrijving

Wat dit dekbed zo bijzonder maakt is dat het dons afkomstig is van de Oostenrijkse Weidegans. Exclusiviteit en hoge kwaliteit onderscheiden dit dekbed dan ook van de standaardcollectie. Voor dit donzen dekbed heeft Kauffmann partners kunnen vinden die bijzondere waarde hechten aan kleinschalige donswinning. De prijs hiervoor is de gering beschikbare hoeveelheid dons. Met dit dons kunnen jaarlijks slechts enkele honderden donzen dekbedden worden gevuld. Om recht te doen aan deze exclusiviteit gebruikt Kauffmann voor de tijk van het dekbed een garen met een fijnheid van Nm 250, de absolute top in onze collectie.

Atelier

Het succesverhaal van Kauffmann, in 1823 opgericht, begint pas goed na de oprichting van de eerste Oostenrijkse fabriek voor bedveren in 1896. Het bedrijf ontwikkelt zich tot Europa’s meest geavanceerde dekbedatelier (2001). In 2019 volgt de fusie met Sanders, de gerenommeerde fabrikant van donsdichte tijken. Vandaag de dag combineren Sanders en Kauffmann hun expertise en krachten in Bad Bentheim (DE), waar ze hun tradities voortzetten en innovatie omarmen.

100 Dagen Recht op Retour

Donzendekbed.nl staat voor hoge kwaliteit en persoonlijke klantenservice. We vertrouwen onvoorwaardelijk op de jarenlange ervaring van onze ateliers. Om deze reden heeft u bij ons op alle dekbedden 100 dagen Recht op Retour en daarnaast 5 jaar garantie!