Verzenden

Post-nl busje

Gratis verzending wereldwijd

Wij berekenen geen verzendkosten. Ook wanneer u in het buitenland woont, leveren wij zonder extra kosten. Daarnaast hanteren wij geen minimale bestelwaarde.

Onze producten kunnen worden geleverd door GLS, DPD, PostNL of DHL. Dit is afhankelijk van de vervoerpartner van het betreffende atelier.

Actuele Levertijden   

U ontvangt een Track & Trace code bij verzending van uw bestelling.


Atelier Levertijd
   
*Dickenbergh  8 tot 12 werkdagen
Robert Arthur Stoll  10 tot 15 werkdagen
Falkenreck  8 tot 12 werkdagen
Kauffmann  20 tot 25 werkdagen
Otto Keller  8 tot 10 werkdagen
Hans Kruchen  5 tot 7 werkdagen
Seibersdorfer  10 tot 15 werkdagen

*Dickenbergh Holstein90: op werkdagen voor 14:00 uur besteld, volgende dag in huis.

Status van uw bestelling

Heeft u een vraag over de status van uw bestelling? Mail ons dan het ordernummer of bel ons. Het ordernummer vindt u terug op de orderbevestiging die u via de mail van ons heeft ontvangen. Vervolgens ontvangt u van ons een statusoverzicht van uw bestelling.

Het ontvangen van de bestelde goederen

De door u bestelde goederen worden op het door u aangegeven adres afgeleverd. Uiteraard worden deze geleverd volgens de wettelijke bepalingen aangaande verkoop op afstand in Nederland. Hierin staat onder andere de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Wij gaan echter verder dan deze periode: wij geven u 100 dagen de tijd om uw dekbed te retourneren. Wij willen namelijk dat u 100% tevreden bent met uw dekbed!

Verzending & bezorging

De door u bestelde goederen worden bezorgd van maandag t/m vrijdag. Als u niet aanwezig bent, wordt het pakket bij de buren afgegeven of later nogmaals aangeboden. Daarna ontvangt u een afhaalbriefje voor het dichtstbijzijnde afhaaldepot.

Belgische klanten

Als u vanaf een Belgische rekening wilt betalen, kunt u kiezen voor Bancontact of KBC.