100 dagen retourgarantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Sinds 2007 (het jaar waarin Donzendekbed.nl gestart is) staat de kwaliteit van de door ons geleverde dekbedden buiten kijf.

We hebben met bijna alle Duitse en Oostenrijkse ateliers samengewerkt. Daar waar we de beste ervaringen mee hebben, die ateliers vertegenwoordigen we nog steeds in Nederland. Dat wil niet zeggen dat de andere ateliers niet goed zijn natuurlijk. Maar bij onze merken vinden we het net iets mooier, vinden we de prijs iets beter of is levertijd en service net iets beter geregeld.
Gelukkig waarderen onze klanten dat, getuige het gemiddelde rapportcijfer 9,3 dat wij door u toebedeeld hebben gekregen.

We hebben in de zomer van 2017 ook een tevredenheidsonderzoek laten doen. De vraag aan onze klanten was: wat vind u eigenlijk van ons? Het antwoord viel gelukkig niet tegen: wij zijn geliefd om onze service en aandacht. Leest u hier wat onze klanten het meest waarderen aan ons.

Mocht u toch niet tevreden zijn over uw dekbed, dan lossen wij dat uiteraard naar behoren op! De wettelijk verplichte periode voor het mogen terugzenden of inruilen van een product is 14 dagen na bezorging. Wij maken daar graag 100 dagen van. U heeft dus alle tijd om te ervaren of uw dekbed u bevalt!

Op-maat-gemaakte (speciaal voor de klant gemaakte) producten zijn wettelijk uitgesloten van het herroepingsrecht.


Tevreden klant van Donzendekbed.nl
Een dekbed van Donzendekbed.nl, dat is 100% tevredenheid!