100 Dagen Tevredenheidsgarantie

Sinds 2007 (het jaar waarin Donzendekbed.nl gestart is) werken we iedere dag aan de kwaliteit van ons assortiment en aan onze service.

We hebben de afgelopen jaren met bijna alle Duitse en Oostenrijkse ateliers samengewerkt, en de beste ateliers daarvan vertegenwoordigen we nog steeds in Nederland. Bij deze merken is de collectie net iets mooier, vinden we de prijs-kwaliteitverhouding beter of is de levertijd korter.
Gelukkig waarderen onze klanten onze inzet, getuige het gemiddelde rapportcijfer 9,3 dat wij toebedeeld hebben gekregen.

In de zomer van 2017 is er een tevredenheidsonderzoek gedaan. De vraag was: wat vindt u eigenlijk van ons? Leest u hier wat onze klanten het meest waarderen aan ons. (In het kort: wij zijn geliefd om onze service en aandacht.)

Mocht u toch niet tevreden zijn over uw dekbed, dan lossen wij dat naar behoren op! De wettelijk verplichte periode voor het mogen terugzenden of inruilen van een product is 14 dagen na bezorging. Wij maken daar 100 dagen van. U heeft dus 100 dagen de tijd om te ervaren of het dekbed u bevalt.

Op-maat-gemaakte producten (naar specificaties van de klant gemaakt) zijn wettelijk uitgesloten van het herroepingsrecht.


Tevreden klant van Donzendekbed.nl
Een dekbed van Donzendekbed.nl, dat is 100% tevredenheid!